Bent u van plan om te gaan trouwen? Dan kun je bij ons terecht voor trouwringen. Wij zijn sinds 2002 de trouwringspecialist van Heerenveen. Bij ons wordt u uitgebreid geholpen bij het vinden van de perfecte trouwring. Wij verkopen uitsluitend Europese trouwring merken die verkrijgbaar zijn in verschillende prijsklassen.

Wij bieden ringen in verschillende materialen aan. Denk hierbij aan geelgoud, witgoud, roodgoud, palladium en platina. Zowel in 8, 14 en 18 karaat. Wanneer uw ring er net niet bij zit in ons assortiment en u net een exclusievere ring wilt dan iemand anders, kan dit ook. Ringen kunnen namelijk zo exclusief mogelijk gemaakt worden, geheel naar uw eigen wens. Dit maakt uw trouwring tot een uniek exemplaar.

Wij verkopen trouwringen van de merken Gerstner, Gettmann, Saint Maurice, Kühnel, Collection Reusch, Auro Design en PZ Stelmach. 

Bij ons is het niet noodzakelijk om een afspraak te maken voor het krijgen van een goed advies over verschillende trouwringen. Wij staan altijd voor u klaar om het perfecte paar trouwringen bij elkaar te vinden, die helemaal bij u past.